menu
join the club

Over
Bloom

Bloom biedt een combinatie van duurzaam wonen, recreëren, stedelijk genieten én groen buitenleven. Je woont hier aan een gezellige binnentuin of groen plein, waar kids spelen en je je buren ontmoet. In een knus dwarsstraatje of aan een fris groen park. Vanuit je woning kijk je zó over het Merwedekanaal en de karakteristieke woonboten.

Hier komen 218 koop- en 855 huurwoningen. Een gevarieerd aanbod van sociale huurwoningen tot ruime townhouses en appartementen. Gelegen in verschillende woongebouwen met elk hun eigen specials en sfeer. Van stedelijk tot groen en van industrieel tot elegant.

Voor stads- en
natuurgenieters,
vrije vogels en
zonnestralen

In Bloom woon je in fantastisch groen, zijn alle voorzieningen op steenworp afstand én laad je helemaal op. Een unieke balans tussen rust en reuring. En dat allemaal mét de bruisende binnenstad van Utrecht Centraal Station om de hoek.

Bloom Zuid

In Bloom Zuid komen robuuste townhouses aan het water, chique stadspanden in de dwarsstraatjes, stoere woongebouwen én een houten landmark met appartementen op de hoek. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en veel groen. De townhouses in Bloom hebben door het afwisselend gebruik van materialen zoals beton, metselwerk en staal een industrieel en tijdloos karakter. Met een groene parktuin voor de deur waarover je lekker wegkijkt richting het kanaal.

42
City apartments
76
Bold apartments
5
Townhouses

Bloom Binnentuin
In Bloom Zuid wordt je omgeven door groen. Ieder woonensemble heeft een fantastische binnentuin en groene gevels. In binnentuinen van Bloom Zuid kun je tot rust komen. Hier koppel je even los van de dagelijkse drukte tussen fleurige bloemen, verkoelende wadi's en frisse stadsnatuur. Hier ontstaat een community van bewoners en dieren-buren die genieten van het buitenleven. Grote kans dat je de Merwede Big-5 tegenkomt: vlinder, egel, zangvogel, vleermuis en zwaluw.

Living the
green life

Bloom Park

Op een van de mooiste plekken in Merwede komt Bloom: aan een fris groen park én met uitzicht over het kanaal. Woongebouwen met fijne geveltuinen en weelderige groene daktuinen als speel- en ontmoetingsplekken. Alle gebouwen hebben een combinatie van stoere en natuurlijke materialen, zoals bamboe en hout met beton en hergebruikte baksteen.

69
City apartments
12
Bold apartments
4
Townhouses

Bloom Binnentuin
In de binnentuin van Bloom kun je heerlijk ontspannen en kids kunnen spelen. Klim op een van de grote rotsen stenen en ga op zoek naar de Merwede Big 5! De open sfeer nodigt uit. Hier ontmoeten buren en andere vrije vogels elkaar en kun je relaxen in de middagzon.